Multiplikationstabellsinlärning med appen SpuQ

Multiplikationsapp, lär dig multiplikationstabellerna

Denna app är baserad på det vid lärt oss via denna hemsida. Övningarna är jämförbara och ger en innovativ metod för att lära sig multiplikationstabellerna. Med denna app är det enkelt att hålla koll på dina framsteg. Detta hjälper mycket när du lär dig multiplikationstabellerna.

- 5-stegsplan
- Olika övingar och snabbhetstest
- Yjäna medaljer och diplom
- Håll koll på dina framsteg

Ladda ner gratis nu!

Ladda ner gratis nu! ios Ladda ner gratis nu! Android


Multiplikation App Exempel 1Multiplikationsapp Exempel 2Multiplikationsapp Exempel 3

Multiplikationstabellsinlärning med appen SpuQ för iPhone, iPad och Android är för vem som helst som vill lära sig tabellerna ordentligt. Det finns många olika variationer som tabellerna kan övas på. Olika nivåer av diplom kan också fås. Denna pedagogiska Tabellövningsapp kan verkliga hjälpa dina framsteg. Fördelen med Tabellövningsappen är att dina poäng kan sparas så att du kan följa dina framsteg.

Hur fungerar den?

Denna Multiplikationstabellsapp ger dig olika sätt att öva på tabeller. Inlärningsmetoden med 5-steg, diplomen, snabbhetstesten och 1 vs 1 utmaning. I varje övning kan du tjäna stjärnor. Stjärnorna är synliga i menyerna, så det är enkelt att följa med dina framsteg.

Inlärningsmetoden med 5-steg är ett strukturerat sätt att lära sig tabellerna på. Vi börjar med grunderna. Först måste du läsa multiplikationstabellerna. Sedan får du enkla övningar och i slutet måste du göra slutprovet för ett diplom.

Lär dig multiplikationstabellerna tillsammans med vår maskot SpuQ.

Denna pedagogiska app är helt och hållet på engelska.

Reklam:
pin it