Välkommen till Multiplikationstabellen.se

Multiplikationstabellen.se är en fristående och kostnadsfri utbildningshemsida för barn, lärare och föräldrar.

“Barn har lättare att lära sig när det har det roligt. De lär sig också snabbare om de får upprepa sina kunskaper regelbundet. Med Multiplikationstabellen.se är detta möjligt både i skolan och i hemmet.”

Multiplikationstabellen.se ger barn möjligheten att lära sig med säkra, roliga och spännande spel och aktiviteter.

Vi har bra resurser för att lära sig multiplikationstaballer. Hemsidan är gratis att använda eftersom vi tycker det är viktigt att alla har tillgång till vårt material utan kostnad.

Multiplikationstabller är en av de mest grundläggande kunskaperna som krävs för matematik senare i livet. Det är därför det är så viktigt att lära sig multiplikationstabellerna.

Vi arbetar med lärare, föräldrar, utbildningsexperter, och e-inlärningsproffs för att skapa det bästa utbildningsmaterialet och för att erbjuda dig och dina elever tillgång till säkra och kostnadsfria resurser.

Multiplikationstabellen.se är en del av BVK Productions som är ett digital utbildningsföretag med målet att skapa rolika och effektiva lösningar för matematiken i skolan. BKV Productions grundades år 2015 av två bröder (Ruben & Daniel) med målet att skapa roligt och meningsfullt material.

Multiplikationstabellen.se stöds av respektabla annonsörer så att vi kan erbjuda bra utbildningsmaterial för barn utan kostnad för skola och föräldrar.

Använd kontaktformuläret om du har frågot, vill lämna en kommnetar, eller har en annan förfrågning.