Varning

Varning och integritetsdeklaration allmän vision

Multiplikationstabellen.se är en hemsida som är skapad för att hjälpa till att lära ut multiplikationstabellerna. Multiplikationstabellen.se tar inget ansvar för direkta eller indirekta skador som orsakas av informationen på denna webbplats, oavsett om den erbjuds av tredje part eller innehållet i e-postmeddelanden. Redaktörerna på Multiplikationstabellen.se kan inte hållas ansvariga på något sätt för felaktig användning av de tjänster som erbjuds.

Inloggningssekretess

För att spara dina resultat måste du skapa ett konto. Hemsidan kan också användas utan ett konto, men dina resultat kommer inte att sparas. Du kan logga in på kontot och se medaljerna du har vunnit och diplomen du har fått. Du kommer även att bli bedd om en e-postadress till din förälder eller lärare. E-postadressen kommer endast användas för att skicka ditt lösenord till den om du har glömt det. Det är inte obligatoriskt att ge en e-postadress, men utan e-postadressen kan vi inte skicka ditt lösenord när du har glömt det.

Inloggningsdataskydd

Under alla omständigheter upprätthåller vi lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder vid bearbetning av information, med hänsyn tagen till teknikens tillstånd för att förhindra obehörig tillgång till, ändring, upplysning eller förlust av data. De uppnådda resultaten är endast synliga för föräldrar och barn. Vi säljer inte personlig information till externa organisationer eller andra företag. Om du fortfarande har frågor om hur vi hanterar din information, skicka ett meddelande via kontaktformuläret.

Integritetsdeklaration

Vem som helst som gör reklam på Multiplikationstabellen.se. eller partners använder kakor för att förbättra kvaliteten på sina reklamkampanjer. Dessa kakor gör det möjligt för dem att hålla reda på vilka hemsidor som de annonserar på som besöks av dig. Du laddar ner från denna hemsida på egen risk. Skador som orsakas av att använda, ladda ner, ringa in och/eller installation kan inte återställas från oss. Multiplikationstabellen.se förbehåller sig rätten att ändra denna integritetsdeklaration. Alla ändringar kommer att visas på denna sida. Lagen som täcker internetutveckling och applikationer ändras ständigt, varav det som är och inte är tillåtet är inte alltid klart och det finns utrymme för individuell tolkning. Det är därför möjligt att, trots vår omsorg och hederliga avsikter, en upphovsrättsinnehavare kan vara av den åsikten att hans/hennes intressen skadas. Kontakta oss genom att skriva ett svar i vårt kontaktformulär i så fall.