Multiplikationsspel


Snabbhetstest och multiplikationstabellsdiplom.:
Snabbtest Diplom 100 sekunder 1 minute test

Spela och lär

Här kan du lära dig multiplikationstabellerna på ett interaktivt sätt. Att lägga till ett spelelement med gratis multiplikationsspel gör det roligt att öva. Detta är en bra variation av snabbhetsteset, tabelldiplomet och övningar i skolan med en förstärkt inlärningseffekt.

Med hjälp av dessa pedagogiska spel kan du även göra några extra övningar för att lära dig alla multiplikationstabeller. Dessa spel är riktade till att lära dig multiplikationstabellernasom erbjuds i grundskolan. Så du kan spela multiplikationsspel för tabellerna 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 och 12. Dessa gratis multiplikationsspel för barn är gjorda för att göra inlärning roligare och mer interaktiv. Vikten ligger inte bara på att öva utan även på att spela. Fördelen är att du spelar och lär dig. Du kan bäst komma ihåg dem genom att repetera regelbundet. Det är bra att öva 10 minuter per dag och på så sätt få det bästa resultatet av repetition. Detta förbättrar den aritmetiska kunskapen för barn av faktorer och multiplikation.

Dessa mattespel är en bra hjälp för att lära dig multiplikationstabellerna. Detta är ett fint tillägg till grundskolans undervisning och en bra grund för matematiska uppgifter i högstadiet. Genom att öva regelbundet kan du förvåna din lärare i klassen med bra svar!

De tillgängliga multiplikationsspelen är till exempel ‘Multiplikationstabeller katt' och 'multiplikationsmemory’. I kattspelet är målet att samla leksaker och saker till katten. Detta kan göras genom att hoppa på rätt plattformar, men du ska självklart räkna ut summan för att hitta den rätta plattformen.

I memoryspelet kan du spela memory med summorna och svaren. Du kan spela med 1 eller fler multiplikationstabeller på en och samma gång. Vad som är kul är att du kan spela 1 vs 1. På detta sätt kan du spela mot din klasskamrat, kompis eller spela en match mot din lärare.


pin it