Figo and Friends

Figo har förlorat alla vänner när han lekte kurragömma. Du måste hjälpa Figo att hitta alla vänner som är borta!

Besvara alla frågor för att komma till nästa nivå När du letar efter ett svar, se till att undvika alla faror och fiender. Du kan besegra fiender genom att hoppa på dem. På den sista nivån kan du rädda din vän men först måste du besegra ett stort monster.
Du kontrollerar med pilarna, du kan hoppa med CTRL och svara med MELLANSLAG.

Målet med spelet är att hitta och besvara alla frågor korrekt och om allt är korrekt besvarat kan du gå vidare till nästa nivå. Under spelets gång kan du också samla mynt och stjärnor för att få en högre poäng. Om det blir för svårt eller om du har för lite tid kan du också hitta hjärtan och klockor för att få mår liv eller extra tid. Detta kommer också boosta din erfarenhetsnivå.

Motståndarna har gömt Figos vänner i olika världar såsom i slott, djungeln, Egyptens pyramider och till och med i yttre rymden. Där hålla de säkra med olika typer av hinder som buskar och dörrar som du måste hitta nycklarna till. Det finns olika typer av monster som flyger runt likt fladdermöss, spöken och rymdfarkoster. Det finns också monster som går runt som mumier, svampar och häxor. På den sista nivån i världen finns ett jättemonster som du måste besegra för att i slutändan befria en av dina vänner. Efter att du befriat en vän blir han tillgänglig på "vänner-sidan". Här kan du välja vem du vill spela med. Ha så kul med att spela och lära!


pin it