Multiplication Duck

Hur man spelar Math Multiplication Duck-spelet

Multiplication Duck behöver din hjälp i ett nytt äventyr. Under en storm gick Multiplication Duck vilse och landade i en okänd värld. I detta multiplikationsspel online för barn måste du hjälpa Multiplication Duck att fly från denna värld genom att passera alla nivåer.

Det enda sättet att klara en nivå är att få den magiska nyckeln. Nyckeln visas bara när du har svarat korrekt på alla multiplikationsfrågor. Men var försiktig, för om du svarar felaktigt på en fråga om en matematisk multiplikationstabell måste du börja om. Om du har nyckeln öppnas den låsta dörren och du kan gå igenom. Det finns också många faror i den här världen. Det kan finnas spikar på golvet eller taket som du inte bör röra vid. Ibland finns det insekter under ryggarna, eller så är de inte tillräckligt fästa så att ryggarna kan röra sig eller falla.

Du har totalt 15 sekunder per nivå på dig att slutföra den. Så försök att planera i god tid vilka svar du vill ta innan tiden är ute. Efter att du har svarat rätt på alla frågorna måste du också ta nyckeln och gå till dörren; försök överväga detta för att göra det enklare. Detta kostnadsfria multiplikationsspel är för barn i 4:e och 5:e klass. Spela detta eller fler pedagogiska spel!


pin it