Tabellsrally

Hur fungerar multiplikationstabellsrallyspeler?

I multiplikationstabellsrallyspelet ska du köra i olika rallyn och du kommer att gå till nästa nivå om du får bra resultat. Varje nivå låter dig racea genom ett land, du börjar i Italien och de andra länderna är en överraskning.

Det är inte så enkelt att komma till nästa land. Först måste du få rätt på alla matematikproblem för att göra framsteg. Det är grundvillkoret, men du måste även röra dig snabbare än din motståndare, annars kommer du aldrig till nästa nivå. När du har svarat rätt på fem eller tio frågor på rad kommer du att få en boost! På vägen kommer du även att stöta på hinder, som oljeläckor och högar med stockar. Om du hoppar över dem stör de inte dig.

Vid de flesta nivåer måste du svara på frågor om multiplikationstabellen. Spelet har även specialnivåer, de olika frågorna om multiplikationstabellen är blandade och du kommer även att måsta svara på fler frågor. När du har klarat av en specialnivå får du 5 stjärnor, vid en normal nivå kan du endast få 3 stjärnor. Du kan få totalt 51 stjärnor. Lycka till med att spela multiplikationsspelet!


pin it