X-mas Times Tables

Spelbeskrivning

Gör dig redo för ett lärorikt äventyr i X-mas Times Tables snötäckta värld. I det här spelet spelar du som jultomten och ger dig ut på ett uppdrag för att samla alla julgranskulor som är utspridda över nivåerna. Men det är svårare än det låter!

Försök ta dig till slutet av nivån genom att hoppa på plattformar och åka ner för ramper. Men var försiktig så du inte faller i det kalla vattnet. Gör du ett felsteg så förlorar du.

Vinterlandskapet är fullt av överraskningar och vissa är inte så vänliga. Akta dig för farliga is-monster så som sura snögubbar, enorma yetis och flygande pingviner. De försöker alla stoppa jultomten. Du har bara tre liv. Om monstren fångar dig eller du gör ett felsteg så förlorar du ett hjärta. Du förlorar och måste börja om igen om du blir av med alla hjärtan.

Som tur kan du också slåss mot monstren. För varje 10 julgranskulor du samlar förtjänar du en snöboll. Använd snöbollarna för att slåss mot de isiga fienderna.

När du tror att du kommit till slutet av en nivå finns det en ny utmaning. Du måste svara på en eller två frågor om multiplikationstabellen för att nå nästa nivå. Hoppa mot blocket med rätt svar för att öppna dörren till nästa nivå. Men var försiktig - för om du hoppar mot ett block med fel svar förlorar du och måste börja om.

Med 30 spännande nivåer över tre olika världar finns det alltid ett äventyr. En farlig boss väntar i slutet av varje värld. Besegra bossen för att gå vidare till nästa nivå. Mycket nöje med spelandet!


pin it