Times Tables Jump

Spela spelet Table Jumping här, ett spännande och lärorikt spel där du måste hjälpa Freddy den gröna kuben att fly från labbet. Alla gröna block måste förstöras för att hitta en väg ut ur labbet. Då kan du fortsätta till nästa nivå där en ny utmaning väntar.

Men kom ihåg att blocken inte kan förstöras så lätt. Du måste hoppa på blocket tills talet på blocket når 0. Blocket går sönder när talet nårr 0 och då måste du snabbt hoppa därifrån.

I början av varje nivå står det vilken multiplikationstabell du måste beräkna med. Om till talet på blocket är 10 och multiplikationstabell 2 visas, måste du hoppa på blocket 5 gånger tills det går sönder.

När du tar dig vidare genom nivåerna blir talen på blocken högre och multiplikationstabellerna svårare. Det gör att du kan öva på alla multiplikationstabeller i det här spelet. Varje nivå är en unik kombination av plattformar, block och pussel att lösa. Tänk ut en taktisk plan innan du börjar hoppa. Det hindrar dig från att hamna i svårigheter i nivån eftersom du inte kan gå tillbaka.

Spelet har 35 nivåer och använder multiplikationstabellerna 1 till 10.


pin it