Multiplication Mage

Välkommen till Multiplication Mages värld, ett spännande spel med magi, monster och multiplikation. Du spelar som en modig magiker, en akademiker inom magins konster, i ett rike där underliga varelser bor. Finslipa dina magiska konster, undvik dödliga hinder och överlista monströsa fiender med hjälp av din pålitliga trollstav. Men i den här världen är det inte bara magin som ger dig kraft: din kunskap i multiplikation är ditt hemliga vapen.

I slutet av varje nivå kommer din resa att stanna upp vid Multiplikationens Port. Där kommer du få en eller två multiplikationsfrågor. Porten öppnas lite för varje rätt svar. Svarar du rätt på alla frågor får du gå vidare till nästa nivå. Men om svaret är fel måste du spela om nivån.

Under resans lopp finns det mynt och stjärnor du kan samla på i nivåerna. Och för den uppmärksamma magikern finns det dolda områden i varje nivå, fyllda av belöningar och dolda skatter.

Varje värld i spelet har ett nytt tema och nya uppgifter. Börja resan i det frodiga Skogsriket, en grönskande skog full av förtrollande varelser och fängslande landskap. Här lär du dig grunden i dina magiska förmågor och övar din kunskap i multiplikation.

När du klarat av Skogsriket går du vidare i den karga ödemarken i Ökensanden, en värld som kommer testa din uthållighet och mentala smidighet till det yttersta. I den här ogästvänliga välden bor härdade varelser och multiplikationstabellerna blir svårare.

I slutet av varje värld kommer du möta en mini boss, en enorm varelse med unika krafter där du behöver en speciell strategi. För att besegra den måste du använda din magi och speciella krafter.


pin it