Sticky Tables

Hur man spelar Sticky Tables

I det här spelet spelar du som en sticky slime-karaktär som bara kan röra sig genom att hoppa. Tryck helt enkelt på en knapp för att hoppa och ju längre du håller in den, desto högre kommer du att hoppa. Ditt mål är att navigera genom olika hinder på varje nivå och nå slutet. De sammanlagt många nivåerna introducerar var och en nya utmaningar och pussel som du kan övervinna.

Men det här spelet handlar inte bara om att hoppa – det är också ett engagerande sätt att lära sig. Efter att ha slutfört varje nivå kommer du att stöta på multiplikationsfrågor. Om du svarar korrekt får du stjärnor men om du svarar fel betyder det att du måste göra om nivån. Tjäna tre stjärnor genom att svara rätt på alla frågor. Du kan välja vilka multiplikationstabeller du vill öva, från 1 till 12, och byta dem när som helst även mitt i nivån.

När du går vidare genom nivåerna kommer du att tjäna mynt som kan användas i butiken för att köpa coola skins till din slime-karaktär. Välj bland en mängd roliga alternativ som ett lejon, gecko, panda eller till och med en drake. Dessutom finns det speciella skins med helgteman som jultomten eller en spöklik pumpa. Om du har ont om mynt kan du lösa fler multiplikationsfrågor för extra mynt. Och om du tycker att en nivå är för utmanande kan du välja att lösa en frågesport för att hoppa över den. Gör dig redo att hoppa och skutta dig igenom detta spännande och lärorika äventyr.

Detta matteutbildningsspel hjälper dig att lära dig multiplikationstabellerna online utan medlemskap. Detta hjälper dig med matematik i grundskolan.

Spelkontroller

I spelet styr du hur din slime hoppar genom att hålla ner musen eller trycka på mobilskärmen för att ladda dess hopphöjd. Timing och precision är avgörande när du navigerar genom hinder på varje nivå.

Ladda – Vänster musknapp eller tryck på skärmen


pin it