Highway Times Tables

Så här spelar du Highway Times Tables

Highway Times Tables är ett spännande racingspel som hjälper dig lära dig multiplikationstabellerna. I spelet kör du på en trafikerad motorväg som ligger mellan vackra städer. Målet är att undvika alla bilar medan du kör på vägen. Ju snabbare du kör, desto fler poäng får du, och om du kör rakt förbi en bil får du bonuspoäng.

När du kör kommer du att stöta på frågor om multiplikationstabeller från tabell 1 till 12. Det finns fyra möjliga svar på vägen, och du måste köra genom rätt svar för att fortsätta. Om du väljer fel är du ute ur leken. Detta gör det inte bara till ett utmanande racingspel utan också till ett roligt sätt att bli bättre på matte. Du lär dig multiplikationstabellerna lika snabbt som du lär dig tävla. Om du är bra på multiplikationstabeller är det lättare att lösa matteproblem på lektionerna. Detta hjälper dig även i andra ämnen i grundskolan, eftersom matematik finns nästan överallt.

Förutom att tävla och lära dig kan du också anpassa din bil helt efter dina önskemål i Highway Times Tables. Du kan måla din bil i olika färger för en unik look. Du kan också välja nya hjul för bättre körning och en coolare stil. Du kan till och med justera bilens fjädring för att ändra körupplevelsen. Och om du verkligen vill sticka ut kan du dekorera din bil med klistermärken, spoilers och sirener. Det finns totalt 14 olika bilar som du kan köra och anpassa.

Highway Times Tables innehåller fyra typer av spel som du kan spela. I enkelriktat-läget kör alla bilar åt samma håll, för ett snabbt och spännande race. Med mötande trafik blir det mer komplicerat eftersom vissa bilar kör åt andra hållet. I tidsattack-läget måste du lösa så många problem som möjligt innan tiden rinner ut. Och i hastighetsbomb-läget måste du fortsätta köra fort. Om du kör för långsamt exploderar bomben och du är ute ur leken.


pin it