Blocky Multiplication

Hur man spelar Blocky Multiplication spel

Gå på ett nytt äventyr med papegojan Blocky i detta roliga multiplikationsspel. Blocky är en speciell papegoja som kan växa med byggblock. Blocky kan även krympa genom att träffa andra block. Undvik alla hinder med Blocky genom att växa eller vänta på rätt ögonblick. Detta pedagogiska spel syftar till att hjälpa din papegoja att klara alla nivåer.

Innan du verkligen kan börja med nivån måste en multiplikationsfråga lösas. I det övre högra hörnet finns en multiplikationsfråga, och du kommer att presenteras med två svar i början av nivån. Om du väljer rätt svar börjar nivån på riktigt och Blocky accelererar. Ju längre du fortsätter i spelet, desto mer komplexa blir de matematiska multiplikationsfrågorna.

Du kan stöta på olika hinder i nivåerna, som kullar, djupa hål och smala tunnlar. Undvik utmaningarna och ha tålamod eftersom du är ute om du träffar ett annat block med din papegoja. Senare i äventyret kan du stöta på andra faror, som spikar, gröna monster och oändliga gropar. Det finns till och med ett grönt monster som också kan flyga. Så se upp!

Du kan även samla mynt medan du spelar. Använd dessa mynt för att köpa nya vänner från Blocky, som giraffen, krokodilen eller pandabjörnen. Försök att samla många mynt för att låsa upp alla Blocky's vänner.


pin it