My Smart Horse

Välkommen till spelet My Smart Horse!

Först måste du välja en ryttare och sen en häst. Glöm inte att ge hästen ett fint namn. Rid din häst för att öva på multiplikationstabeller. Eller anslut dig till turneringen och tävla på 15 olika platser runt jorden. Samla på dig utmärkelser och bli en vinnare!

För att vinna tävlingen måste du vinna över alla andra deltagare och det är inte enkelt. Du måste svara på frågor om multiplikationstabeller och hoppa över hinder för att vinna förstaplatsen. Tävlingen är en kombination av kapplöpning och hopptävlingar och det kan krävas mycket övning för att vinna. Tävlingen utspelar sig på riktiga tävlingsbanor.

Under turneringen får du resa jorden runt och delta i välkända tävlingar som Melbourne Cup, Epsom Derby och Dubai World Cup.

I stallet kan du se till att din häst mår bra och att den får vila ordentligt. Du kan tvätta din häst med vatten och en svamp eller rykta den efter tävlingarna. För att se till att din häst har tillräckligt med energi kan du köpa mat, till exempel äpplen, hö och havre.

Vill du köpa något i ryttaraffären behöver du mynt. Du får mynt genom att svara rätt på frågor, vinna tävlingar och låsa upp utmärkelser. Om du vill låsa upp nya föremål måste du vinna turneringar på världskartan. Därefter kan du bland annat köpa en ny sadel, hästskor, en filt och en grimma. Lycka till i detta kostnadsfria hästspel för matematikinlärning.


pin it