100 sekunder

Reklam:

Hur många frågor kan du svara på under 100 sekunder?

Detta är ett seriöst test för att visa din förståelse av multiplikationstabeller och är ett bra sätt att öva automatisering med aritmetik. Automatisering är en viktig förmåga i utvecklingen av någons aritmetiska kunskaper.

Precis som namnet avslöjar så har du 100 sekunder på dig att klara av så många frågor som möjligt. Frågorna är lätta i början och blir svårare för varje rätt svar. Ju fler frågor du svarar rätt på, desto fler stjärnor får du. Om du har skapat ett gratiskonto kommer dina stjärnor och rekord sparas i troféskåpet och de kommer inkluderas på rekordlistan.

Mattetestet har utvecklats för att underlätta för lågstadieelever som lär sig mattematik. Övningen kan göras i klassrummet och hemmet. Kan du vinna över läraren? En bra utmaning.

Multiplikationstabeller är viktiga att lära sig. För bästa resultat föreslår vi att du övar ofta och regeblundet, till exempe 15 minuter åt gången. Repetetion hjälper dig bli bättre.

Du kan hålla koll på dina resultat och i listan över bäst poäng och du kommer märka hur resultaten blir bättre ju mer du övar. Högsta poängen kan visas baserat på dina resultat, dagens bästa resultat, veckans bästa resultat och bästa resultat någonin. Poängen sparas endat eter att du skapa ett konto. Det är gratis att registrera ett konto.

Du kommer få nästa fråga omedelbart efter att du svarat rätt. Om du svara fel får du chansen att svara igen. Om du fortfarande inte svarar rätt kommer rätt svar visas innan du får nästa fråga. Det är inte ett problem att svara fel så länge du lär dig från dina misstag. Därför bör du läsa och försöka minnas rätt svar när de visa. På sås ätt kommer du kunna svara rätt nästa gång du får samma fråga.

pin it